Een spetterend feest op de partyboot in Deventer

Bent u op zoek naar een unieke locatie om uw feest te geven? Misschien wil je samen met een club vrienden een afstudeerfeest geven, of zoek je nog een geweldige locatie voor je bruiloft? Een zaaltje met een stukje cake behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar als je je gasten wilt verrassen zul je toch echt met iets beters moeten komen. Een goed alternatief is de “Partyboot Deventer”. Rederij Celjo verhuurt diverse boten, zodat u verschillende keuzemogelijkheden heeft.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Rederij Celjo. Zo kunt u ervoor kiezen om een keer aan te meren en even een pauze in te lassen. Ook zijn er verschillende arrangementen die u kunt boeken voor een bepaald type feest. Er zijn een aantal standaard arrangementen beschikbaar, maar deze kunnen helemaal op uw wensen worden aangepast.

Geef een bootfeest en neem contact op

Als u op de website kijkt, komt u erachter dat Rederij Celjo veel meer is dan alleen een feestlocatie.  Wist u bijvoorbeeld ook dat ze de mogelijkheid bieden om te vergaderen op het water? Neem eens een kijkje op de website voor de mogelijkheden. Als u specifieke wensen heeft dan kunt u het beste even telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.