Een schitterend dekbedovertrek gekocht

Mijn vrouw en ik hebben laatst onze slaapkamer vernieuwd. We woonden al samen jarenlang in het zelfde huis en sliepen in dezelfde slaapkamer, dus we raakten zo langzaam een beetje in een sleur. Het was dus hard nodig om een keer iets nieuws te krijgen. We gingen dus opzoek naar iets nieuws en vonden een schitterend Essenza dekbedovertrek.   

Essenza staat voor kwaliteit

Elk Essenza dekbedovertrek is anders, maar ze hebben allemaal een grote mate van kwaliteit en zijn met de grootste zorg ontworpen en gefabriceerd. Doordat de ontwerpen van dit merk erg divers zijn heb je onder dit merk altijd wel iets wat je mooi vindt. Het is dan ook niet erg bijzonder dat wij ook een Essenza dekbedovertrek hebben gevonden die we heel erg mooi vonden.

Andere merken

Natuurlijk hebben we ook verder gekeken dan alleen naar de dekbedovertrekken van Essenza, want zo vonden we de PiP dekbedovertrek ook erg mooi. We kregen er zelfs een gratis tas bij, maar uiteindelijk is de keuze toch niet daar op gevallen. Het is echt een gevoelskwestie, maar we mogen wel zeggen dat deze beide merken toch wel heel erg mooi zijn en we ze ook zeker aanraden om eens te bekeken. Smaken verschillen, uiteraard, maar dit is van zo’n bijzondere kwaliteit dat dit erg mooi is voor iedereen.