Een Public Relations campagne van Bijl PR

Bent u op dit moment wel bezig met Public Relations? Voor een organisatie is het enorm belangrijk om na te denken over hun imago. Sommige kleine bedrijfjes groeien ontzettend snel uit en vergeten soms om stil te staan bij dit soort zaken. Bijl PR kan voor u een Public Relations Campagne op maat maken, zo kunt u zich bezighouden met de kerntaken van uw organisatie maar zorgt u er toch voor dat u een positief imago ontwikkelt.

Wat is uw boodschap?

Bijl PR vindt het belangrijk dat de essentie van uw organisatie op nummer één staat. Wat was uw doel aan het begin van deze onderneming? Wat is uw passie voor dit bedrijf en waar zijn jullie goed in? Terug naar de kern en door naar de doelgroep. Gerichte communicatie naar de juiste mensen, dat is de focus van Bijl PR.

Wat kan Bijl PR voor u betekenen?

Bijl PR biedt verschillende diensten aan waaronder: content creatie, crisiscommunicatie, mediatrainingen en andere hulpmiddelen voor publiciteit. Ze zijn alert en zien waar dingen verbeterd kunnen worden. Dit zal altijd in overleg met u gebeuren, zodat het dicht bij de roots van uw  organisatie ligt. Kijk voor de mogelijkheden op de website van Bijl PR of bel met een van de medewerkers.