Een payroll instantie

Ben jij een ondernemer en vind jij het interessant om alle nieuwe ontwikkelingen te volgen. Is administratie niet jouw sterkste kant en wil je hiervoor een instantie inschakelen. Dan heeft u vast wel interesse in payrolling

Wat is payrolling?

Payrolling houdt in dat wij het bestaande of nieuw aan te nemen personeel van onze opdrachtgevers in dienst nemen en daardoor juridisch gezien werkgever worden van deze medewerkers. Wij nemen hiermee alle administratieve handelingen en arbeidsgerechtelijke risico’s van de opdrachtgever over. De werving en selectie van het personeel en de dagelijkse aansturing worden wel door de opdrachtgever uitgevoerd. Met payrolling least u uw eigen personeel waardoor u een groot deel van de administratieve lasten en werkgeversrisico’s kwijt bent.

Wat zijn uw voordelen?

  • U kunt flexibel omgaan met de inzet van personeel
  • U heeft minder werkgeversrisico’s
  • U heeft minder personeelskosten
  • U heeft minder kosten bij ziekteverzuim
  • U hoeft minder administratie te verwerken

Waarom Payroll Select als payrolling bureau?

Wij zijn een moderne organisatie die flexibel wil inspelen op de ontwikkeling in de markt. Onze werkrelaties zijn variërend van vaste medewerkers tot tijdelijke krachten, freelancers, interimmers en ZZP-ers. Hoe mensen ook voor u werken, wij als payroll professionals leveren u een uitgebreid dienstenpakket waarmee we uw organisatie verlichten van zowel administratieve werkzaamheden als financiële risico’s. We zijn gevestigd in Zutphen en werken voor opdrachtgevers in heel Nederland.