Een overzichtelijke urenregistratie

Ook als je werkt als zzp’er moet je voldoen aan het urencriterium. Maar hoe kan je al die uren overzichtelijk bijhouden? Dat is niet makkelijk als je dag uit veel verschillende activiteiten bestaat. Maar nu kan dat handig en eenvoudig dankzij de urenregistratie app.

De urenregistratie app biedt vele mogelijkheden en maakt het leven van de ondernemer een pak makkelijker. Ten eerste is het handig om je urenregistratie per project te kunnen bijhouden. Zzp’ers werken vaak op basis van een uurtarief voor projecten. Dan is het belangrijk om exact te weten hoeveel uren je aan een project besteed om die uren terug te kunnen koppelen naar de klant. Met de urenregistratie app kan je eenvoudig de uren registreren per project. Ten tweede is de app ook bruikbaar voor meerdere gebruikers, dat is handig voor kleine ondernemingen. Elke medewerker krijgt een account en kan volledig zelf zijn uren bijhouden. Zo is er een goed overzicht van wie hoeveel uur aan welk project heeft gewerkt. Ten derde kan de urenregistratie app gekoppeld worden aan software voor facturatie en voor verloning. Om je facturen samen te stellen hoef je dan enkel maar de juiste ingevoerde uren aan te vinken en het programma doet de rest. Ook de verloning verloopt automatisch via de ingegeven urengegevens.

Als zzp’er is het met de app dus veel makkelijker om je uren te registreren. Want mensen met een fulltime baan komen eenvoudig aan hun urencriterium, maar als zzp’er is dat niet zo eenvoudig. Daarom is urenregistratie voor hen nog des te belangrijker. Aangezien ook het netwerken dat ze doen, het volgen van opleidingen en het nadenken over nieuwe ideeën en strategische zetten onder hun te registreren uren valt. Met urenregistratie heb je zo dus een completer overzicht van alle uren die in de onderneming worden gestopt. Zo zie je dus ook hoeveel uren er echt in de kerntaak worden geïnvesteerd.