Een nieuwe tafel, hoe bescherm je deze nu eigenlijk?

Enkele maanden geleden zijn wij (mijn vrouw, ik en onze twee dochters) verhuisd naar een nieuwbouwwoning. We hebben echt een leuke ruime woning gekocht, vaak het leuke aan verhuizen vind ik dat alles lekker nieuw is, of nieuw wordt gekocht. Zo ook wij, we hebben mooie stoere notenhouten tafel gekocht met van die dikke metalen poten er onder. Maar met twee kleine kinderen is alles kwetsbaar in een nieuw huis. Helemaal de tafel daar wordt op geknutseld, gegeten enzovoort. Ik ben opzoek gegaan naar een mooi tafelkleed maar voor een ruime tafel waar bijna acht mensen aan kunnen was dat een hele klus.

Waar nou uiteindelijk gevonden? Na dat ik alles huishoudzaken langs ben geweest besloot ik maar eens te kijken op het internet. Natuurlijk wist ik wel dat bijna alles op internet te verkrijgen valt, maar ik had er niet bij nagedacht dat een site was met alleen maar tafelkleden. Je kunt het zo gek niet bedenken tafelkleden voor ronde tafels, linnen tafelkleden, buitentafelkleden en tafelzeilen.

Waar is de keuze nou uiteindelijk op gevallen, ik heb gekozen voor een hele rol tafelzeil. Ideaal vooral met kinderen. We knippen het tafelzeil op maat voor alle tafels die we veel gebruiken. Als de kinderen een keer op de grond willen spelen snijden we een stuk van de rol en dan gebruiken we het daarvoor. Ideale bescherming voor je tafel maar ook voor de grond.