Een nieuwe parketvloer?

Wilt u een nieuwe parketvloer aanschaffen? Een goede keuze. Parket is een mooi vloertype wat lang mee gaat, een investering die u doet voor de toekomst dus! Maar bedenk wel: een parketvloer gaat niet zomaar lang mee, het vereist enig werk aan onderhoud. Denk hierbij aan het schuren, lakken en schoonhouden van de vloer. Maerssens Vloerenhuys helpt u graag bij de aankoop van uw parketvloer.

De aankoop

De aanschaf van een parketvloer is best een lastige keuze. Zo is het belangrijk om na te denken over de kleur, structuur en type parketvloer wat bij u en uw woning past. De kleur is bepalend voor de sfeer die in uw kamer wilt creëren, zo past een grijze ondertoon bij koele tinten en een bruine juist bij warme tinten in huis. Bedenk wat past bij de kleuren die u gebruikt in de woonkamer.

Het onderhoud

Ook vereist de vloer enig onderhoud. Het begint al met het schoonhouden van de vloer. Door veel zand of andere vuil raakt de vloer op den duur beschadigd. Door het schoonhouden van de woonkamer gaat de vloer langer mee. Maar natuurlijk moet er wel geleefd worden in huis. Daarom is het advies om het parket te laten schuren door een professional!