Een mooie cruise

Deze vakantie wil ik eens wat anders, normaal boek ik een hotelletje en ga ik de hele vakantie aan het zwembad liggen maar deze vakantie wil ik eens meer zien dan alleen het hotel zelf. Ik ging op zoek naar iets waarmee ik gemakkelijk rond kan reizen en leuke stadjes kan bezoeken. 

Ik kwam terecht bij Blue cruise Bodrum. Dit is een cruise die rondvaart langs leuke stadjes en mooie baaien, zo kan ik genieten van mooie stranden en er eens op uit gaan. Je kan het zelf zo spannend en mooi maken als je zelf wil, je kunt bijvoorbeeld ook gaan paraglyden en watersporten.

Activiteiten van deze cruise

Op deze manier kan ik relaxen en toch eens van de boot af om te gaan kijken bij een leuk stadje, ergens wat te gaan eten in een gezellig restaurantje en wat leuke winkeltjes bezoeken. Ik kan gaan zwemmen in de mooiste baaien en soms zijn er zelfs dolfijnen die langs de boot zwemmen.

Ik heb heel erg veel zin om mee te gaan met deze blue cruise, ik neem een goed fototoestel mee zodat ik mooie foto’s kan maken. Ik wil graag wat zien van het land en ik wil ook zeker mooie souvenirs meenemen. Normaal gesproken kom ik niet verder dan het hotel, deze reis ga ik echt dingen zien van het land.