Een mooie bijbaan om goed te sparen

Wil jij een centje bij verdienen of wil je na school iets te doen hebben? Wil je ergens voor sparen of heb je nog iets af te betalen? Kun je niet wachten tot jij genoeg geld hebt voor de nieuwe spelcomputer of ben jij aan het sparen voor een mooie eerste auto? Dan kun jij zeker een bijbaantje gebruiken! 

Een mooie baan speciaal voor jou

Bij uitzendbureau Drachten, Flexwurk hebben ze voor jou verschillende banen in de aanbieding. Ze kijken naar wat het beste bij jou past en waar jij je het prettigste zult voelen. Ze zullen voor jou het ideale bijbaantje vinden en er voor zorgen dat jij kunt sparen voor jouw doel.

Het hebben van een bijbaan is niet alleen handig voor het geld maar ook zeker voor je ontwikkeling. Soms kun je heel goed blijven hangen bij je bijbaan of hogerop komen. Je hebt iets wat op je CV staat en het is belangrijk dat je jezelf goed op de markt zet. Je kunt goede reverenties krijgen van een leuke bijbaan en je doet ervaring op tijdens de werkuren. 

Bij uitzendbureau Heerenveen krijg je een kans om een leuke bijbaan te vervullen en te sparen voor jouw doel. Wil jij wat centen bijverdienen dan moet je zeker eens binnenstappen bij Flexwurk!