Een maximaal resultaat met een kleine ingreep

Onzeker en een facelift aan het overwegen? Of ben je gewoon niet meer zo tevreden over je huid en de staat van je huid en wil je graag weten wat je hieraan zou kunnen doen?

Een facelift kun je dan natuurlijk overwegen, maar dan moet men wel een aantal dingen in acht nemen. De kosten van een facelift kunnen behoorlijk oplopen. Dat heeft natuurlijk met een paar dingen te maken. Ten eerste is een facelift natuurlijk eigenlijk een hele operatie, inclusief screening vooraf, een zware narcose en moeten herstellen na de operatie. Dat kan een hoop vergen van je lijf en dat vind je misschien niet zo fijn. daarom is het misschien goed om ook eens de andere mogelijkheden te bekijken. Een liquid facelift prijzen kan ook een goede optie zijn als je graag een jeugdiger uiterlijk terug wil, maar geen zin hebt in een enorme operatie. Dat brengt dan ook weer risico’s met zich mee en een liquid facelift is maar een kleine ingreep, zeker in vergelijking met een conventionele facelift.

Je hebt geen narcose nodig en ook na de ingreep zelf heb je eigenlijk amper hersteltijd nodig. je gezicht zal misschien een beetje opgezwollen zijn en wat pijnlijk voelen, maar dat is geen vergelijk met de klachten die je zou hebben na een echte facelift. Dan heb je ook echt last van blauwe plekken en valt het eigenlijk ook direct op dat je ‘iets’ hebt laten doen en dat wil je misschien eigenlijk helemaal niet.

Er worden niet alleen filler gebruikt bij een liquid facelift. Er wordt ook voor een deel Botox Amsterdam gebruikt. Botox kan echter alleen maar aan de bovenkant van het gezicht worden gebruikt. Om die reden wordt botox dus ook ingezet tegen kraaienpootjes en tegen fronsrimpels en/of voorhoofdsrimpels. Andere rimpels, lager in het gezicht, worden opgevuld met fillers.