Een luxe auto voor je trouwdag

Een luxe auto hoort bij een super de luxe bruiloft en u kunt er zeker van zijn dat er nog heel lang over deze dag gesproken zal worden. Er zijn verschillende merken en modellen luxe auto’s waar u uit kunt kiezen, zoals de Ferrari, de Audi en de Chevrolet Camarro. In dit artikel zullen we 3 luxe auto’s bespreken die u zou kunnen huren voor uw huwelijk.

Audi RS5

Met een stijvol uiterlijk is de Audi RS5 erg geschikt als trouwauto. Hij heeft een krachtige V8- motor met 450 pk. Het leuke ervan is dat u de auto zelf mag rijden. U krijgt hem inclusief brandstof en de auto wordt voor u geleverd en dan weer opgehaald.

Maserati GranTurismo

De Masetrati GranTurismo is een elegante trouwauto met een luxe autstraling. Deze trouwauto is 5 meter lang en voorzien van alle gemakken, waaronder de lederen bekleding, verstelbare stoelen en een houten dashboard.ook deze auto mag u zelf rijden en hij wordt voor u op locatie gebracht en weer afgehaald.

Bentley Continental Flying Spur

Deze auto is ook een perfecte trouwauto die past bij een super de luxe huwelijk. Ondanks zijn grootte en gewicht kan deze auto heel snel zijn op de weg. Desondanks blijft hij comfortabel rijden. Als u de auto huurt, wordt hij tot op locatie gebracht en weer afgehaald. Ook mag u de auto zelf rijden, wat het allemaal nog spannender maakt.

Tenslotte

Er zijn nog heel wat mooie modellen die een extra tint geven aan uw luxe huwelijk. Op de verschillende websites kunt u terecht voor het zoeken naar uw favoriet en een offerte aan te vragen. Luxe en exclusieve auto huren kan hier.