Een loopbaanvraag? Loopbaanadvies Zwolle de oplossing.

Een mens wint in zijn leven met regelmaat advies in, voor de aankoop van producten en goederen, voor juridische conflicten, voor echtscheidingen, en hij vraagt advies bij artsen. Je kan het zo gek niet bedenken of we willen vooral weten wat onze rechten en mogelijkheden zijn. Dus waarom geen advies inwinnen als het om onze loopbaan gaat? Werk bepaalt een groot deel van ons leven, in tijd en welbevinden. Het is daarom niet onbelangrijk om werk te doen waar jij je goed bij voelt, waar je je ei in kwijt kan en waarbij je na een dag met een blij hoofd weer huiswaarts gaat. Werk is onze tweede identiteit. Maar wanneer je ervaart dat die identiteit om wat voor reden dan ook niet meer bij je past dan is het zaak om werk te maken van je loopbaan. Loopbaanadvies kan je ondersteunen in dit proces.

Met ziel en zaligheid

Denk niet dat je bij loopbaanadvies alle informatie in je schoot geworpen krijgt. Het is geen automaat waar je een muntje in gooit om een pasklaar advies te ontvangen. Nee, wanneer  je een traject voor loopbaanadvies ingaat dan zul je merken dat er veel van je gevraagd wordt. Niet raar als je bedenkt dat het immers om jou specifieke persoon gaat met al je kennis, kunde, vaardigheden, eigenaardigheden en belemmeringen. Je zult met de billen bloot moeten om het beste resultaat te behalen: passend werk waar je blij van wordt.

Netwerken is net werken

En als je dan eenmaal zicht heb op je persoonlijke kenmerken, er waar nodig aan gewerkt hebt, weet waar je krachten en je wensen liggen, hoe het zit met je kunde en kennis dan komt er de stap om je op de arbeidsmarkt te begeven. Ook in die fase is het werken geblazen. Loopbaanadvies ondersteunt je ook daarin. Het is geen sinecure om op de plek te belanden die je voor ogen hebt; schakel ondersteuning in. Loopbaanadvies Zwolle denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op door op één van de linkjes te klikken in deze blog voor een gratis loopbaanconsult.

loopbaanadvies Zwolle