Een leuke yoga oefening

Vele mensen doen tegenwoordig aan yoga. Daarnaast zijn er binnen de yoga wel vele en grote verschillen, waardoor iedereen een andere kijk krijgt op de term yoga. Tegenwoordig wordt yoga door sommige als sport gezien, en daarnaast wordt yoga ook vaak aangeboden in de plaatselijke sportschool. Toch is yoga voor andere juist weer iets totaal spiritueels, dus het is geen geheim dat yoga voor ieder een eigen betekenis heeft. Wilt u kennismaken met yoga, dan kan dat bijvoorbeeld bij yoga Tilburg!

Een yoga oefening

De Sanavana houding is een oefening dat gezien wordt als één van de makkelijkere binnen het yoga wereldje! Bij deze houding gaat u ls het ware ‘dood’ of als een ‘lijk’ op de grond liggen. Gebruik voor het meest comfortabele effect een (yoga) matje. Ga met uw rug recht op de grond liggen, en leg vervolgens je handen naast je neer. Zorg er wel voor dat uw handpalmen naar boven wijzen. Spreidt ook uw benen iets, maar zorg wel dat uw gehele lichaam de grond raakt. Deze oefening wordt gebruikt om te ontspannen!

Bent u benieuwd naar wat precies yoga allemaal inhoudt, en wilt u meer van deze oefenen leren? Meld u dan aan voor een yoga. Woon u in de omgeving van Eindhoven, dan is yoga Eindhoven een hele goede optie voor u!