Een heerlijk Slow juice recept

Met de Slow juicer kunt u heerlijke verse sapjes en soepen maken!  Het verschil tussen een normale sapcentrifuge /blender en de Slow juicer, is dat de Slow juicer het fruit of de groenten heel langzaam maalt. Daarnaast komt er geen warmte vrij tijdens het malingsproces en blijven alle vitaminen en mineralen bewaard.

Een gezond voorbeeld recept

U kunt ervoor kiezen om een sapje te maken met alleen fruit, maar voor de variatie kunt u ook kiezen voor een sapje met groenten erin verwerkt. U neemt bijvoorbeeld 300 gram bladspinazie, 1 appel, 3 wortels, 1 limoen, 3 passievruchten en een beetje gember. Normale blenders kunnen deze ingredienten niet gemakkelijk malen. De Slowjuicer heeft extra veel power en zorgt ervoor dat dit allemaal fijn gemaald kan worden. U kunt er zelfs voor kiezen om er ijsblokjes in te doen. Op de website Slowjuicer-kopen.nl vindt u meerdere recepten voor overheerlijke sapjes.

Meer informatie of bestellen

Wilt u meer informatie over de Slow juicer? Ga dan naar de website en lees meer over dit innovatieve product. Hier kunt u ook meteen uw bestelling plaatsen. De Slow juicer komt in meerdere hippe kleurtjes en past dus ongetwijfeld in uw interieur.  Indien u hem vandaag vóór 16.00 besteld, is hij morgen al in huis! Ook wordt hij in Nederland en België gratis verzonden! Waar wacht u nog op?