Een foto op hout

Misschien heb je er nog niet eerder over nagedacht en wellicht weet je niet eens dat de mogelijkheid bestaat, echter kun je je foto’s ook op hout laten afdrukken. Naast de standaard afdruk op papier of canvas, kan het laten afdrukken van foto’s op hout net even een iets specialer effect geven. Gelukkig zijn de mogelijkheden om je foto op hout af te drukken ook nog een divers, waardoor er ongetwijfeld iets tussen zit wat je aanspreekt.

Het afdrukken van foto’s op hout kan worden uitgevoerd op verschillende vormen en maten hout. Zo kun je zelf bepalen hoe groot het kunstwerk moet worden en kun je het ook nog eens naar een situatie laten aanpassen. Zo is het leuk om als cadeautje tijdens Valentijnsdag of Moederdag een foto te laten afdrukken op hout in de vorm van een hart. Zo krijg je een origineel en sprekend cadeau waar je moeder of vriendin ongetwijfeld heel blij mee zal zijn. Harten vind je namelijk in alle vormen en maten, maar vaak niet in hout met een prachtige foto erop gedrukt. Ook is het vaak mogelijk om een cadeaubon te geven, ,zodat de betreffende persoon zelf kan kiezen welke foto op het hart moet komen.

Foto’s op hout behouden vaak hun kleurechtheid, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over verkleuring. Ook kan de foto op hout vaak netjes worden ingepakt in professionele kunstverpakking, waardoor deze zonder beschadiging wordt bezorgd. Dit is wel een prettige gedachte.