Een facelift is beter dan vroeger

Een facelift is zoals je misschien weet een cosmetische behandeling. Zo ook de liquid facelift. De behandeling duurt ongeveer een uurtje. Na deze relatief korte behandeling kan je iets spierpijn hebben in je gezicht en dit brengt een lichte zwelling met zich mee. Er zit een verschil tussen een liquid facelift en een ‘normale’ facelift. Liquid is een ander woord voor vloeibaar. Je huid wordt dus weer strak getrokken doormiddel van vloeistof. Bij de gewone facelift zoals de meeste mensen het kennen wordt er in de huid gesneden om het zo strakker te maken. Je kan je dus wel voorstellen welke minder pijnlijk is. Het zijn verschillende manieren om het zelfde resultaat te behalen.

Nu ben ik aardig met de deur in huis gevallen door het gelijk te hebben over de gevolgen van de operatie, maar wat is een facelift nu eigenlijk? Met behulp van gezicht fillers en verschillende behandelingen wordt het gezicht weer strak getrokken. Hyaluronzuur wordt in je huid geïnjecteerd. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving, een totale verdoving is geheel overbodig en wordt eigenlijk nooit gedaan. Door het hyaluronzuur wordt de huid weer strak. Het is dan ook niet echt een operatie zoals bij de facelift waarin er gesneden wordt, dan ligt u echt op de operatie tafel. Hierdoor is het vaak zo dat je een nacht in het ziekenhuis moet blijven. Er is namelijk echt in je gezicht gesneden en dit heeft tijd nodig om te genezen. De risico’s die kleven aan een snijdende facelift zijn ook vele male groter dan bij een liquid facelift.

De liquid facelift is ook niet pijnlijk. Het wordt doormiddel van Injectables in u gespoten. Dit klinkt misschien wat griezelig maar de ervaring en de resultaten zijn eigenlijk altijd bij iedereen positief. Kijk vooral even op faceland.nl zo komt u er achter hoe u behandeld wordt in dit traject en wat u te wachten staat op het moment dat u besluit het in te gaan.