Een conflict oplossen met mediation

Heeft u al wel eens gehoord van mediation? Mediation is een erg effectieve en prettige manier om een conflict op te lossen. Hierbij worden de beide betrokken partijen begeleidt door een onafhankelijke en neutrale mediator. Deze mediator is er om het proces op een prettige manier te laten verlopen. De mediator neemt dan ook geen beslissingen. Dit is iets wat de partijen zelf moeten doen. Het gaat er dus om, om een oplossing te vinden waarin beide partijen zich kunnen vinden. Voor mediation in Gelderland kunt u terecht bij HG-nus. 

Effectief

Een van de grote voordelen van mediation is, is dat het erg effectief is. Door middel van mediation kunt u op een snelle manier een conflict oplossen, zonder dat u hierbij enorm veel kosten moet maken. Dit is vaak wel het geval als u een advocaat in de arm moet nemen. Daarnaast kan mediation er zelfs aan bijdragen dat de onderlinge relatie weer wat beter wordt. Bovendien heeft u zelf inspraak in de oplossing die uiteindelijk tot stand komt.

Inschakelen

Dus heeft u te maken met een vervelend conflict en wilt u ervoor zorgen dat dit conflict snel en op een prettige manier wordt opgelost? Kies dan voor een mediator van HG-nus. Op de website vindt u een overzicht van de mogelijkheden van een mediator in Arnhem of een andere plaats in de omgeving.