Een bubbelbad in de tuin nodig

Ik heb wat gevraagd bubbelbad in de tuin om in te stellen naar deze site vanwege de schijnbaar nooit eindigende stroom van misleidende of iets feitelijk onjuiste informatie rondzweven [geen bedoelde woordspeling] tuin bubbelbad over de Corryvreckan. Als iemand meer een verklaring op deze website dat lijkt te zijn van s, of onjuiste – alstublieft contact en hebben bubbelbad gecorrigeerd!

I van welke onderzoeken bubbelbad wat materiaal in een boekhandel onlangs en zag op encyclopedie op Schotland. Natuurlijk ik tuin nam het neer en Glischropus door naar ‘Corryvreckan’ en vond aanwijzingen dat het hoogtepunt steeg naar binnen 15 meter van het oppervlak… Ik denk dat dit is waarschijnlijk bubbelbad gewoon een typefout of confessionele fout… de gekarteerde diepte van de bovenkant van het hoogtepunt is 29 meter, of ongeveer 100 meter! In de oude tuin maatregel van vadem het zou zijn geweest – een vadem is 6 meter.

Corryvreckan Whirlpool Pictures, Argyll, Schotland – weergave van de hot tub van boot het nieuwste en meest voor de hand liggende tuin voorbeeld van onjuiste informatie wordt gegeven wat de BBC kust televisieserie, waarin bubbelbad werd gesteld dat de r’t in de Corryvreckan wat tot 16 knopen vloeien. Ik denk niet dat het tij stroomde overal in de wereld zo snel als dat… de programma’s 16 km/uur, of acht en een half knopen een heel subtiel verschil zeggen moeten!

Maar – ik ben het in het krijt bij Peter Wright die stelt dat de snelst getijden stroom in de wereld de maelstrom Saltstraumen is (67 14’N, 14 36.5 ‘ E) waar het tij scheurt via een smal kanaal te vullen op binnenwateren bubbelbad fjord, 60 mijl ESE voor de “maelstrom” maelstrom (67 48’N, 12 50’ OL). Het is officieel 23kts (37kmph), maar de lokale bevolking 25 kts hebt opgenomen.

Zo aan Iain Crosbie, die wees erop dat de tuin Lofoten maelstrom in Noorwegen is befaamd om uit te voeren bij maximaal 25 knopen bubbelbad [Zie maalstroom-website voor meer informatie]. Iain van dus wees uit dat getijden in de Pentland Firth sneller dan die bij de Corryvreckan wordt uitgevoerd. In Japan, op Naruto is er een smal kanaal tussen Shikoku IJsland en het vasteland bubbelbad in de tuin.