Een betrouwbaar salarisadministratiekantoor

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar salarisadministratiekantoor? Administratiekantoor Van der Bruggen bouwt letterlijk en figuurlijk een brug tussen uw bedrijf en de belasting. Het is namelijk helemaal niet vanzelfsprekend dat u zelfstandig de salarisadministratie van uw medewerkers kunt verwerken. Om eerlijk te zijn heeft u wel eens van de begrippen “aangifte inkomstenbelasting” of “aangifte vennootschapsbelasting” gehoord, maar daar houdt het dan ook wel bij op.

Schoenmaker blijf bij je leest

Administratiekantoor Van der Bruggen vindt het belangrijk dat u zich altijd kunt richten op uw kerntaken. “Schoenmaker blijf bij je leest” past in deze zin perfect bij de visie van Van der Bruggen. U kunt namelijk veel tijd kwijt zijn met het verwerken van uw salarisadministratie. Laat staan dat u het op de verkeerde manier heeft verwerkt. Deze fouten kunnen desastreuze gevolgen hebben, waar u liever niet aan denkt.

Een vast contactpersoon

Indien u gebruik wilt maken van de diensten van Administratiekantoor Van der Bruggen krijgt u één vast contactpersoon toegewezen. Hierbij wordt voorkomen dat iemand zich elke keer moet inlezen in uw case of u vragen moet stellen waar u ook niet zoveel vanaf weet. Wilt u misschien eens een keer kennis maken met een van de medewerkers? Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek.