Een avondje op pad met je vrienden

Het is weer zo ver, ja het weekend is weer aangebroken. Dat betekent dat het tijd is om weer leuke dingen te gaan doen. De vraag is alleen altijd, wat gaan we doen dit weekend? Er is meestal keuze genoeg maar het kiezen kan nog wel eens problemen opleveren. Jij en je vrienden weten in ieder geval zeker dat jullie lekker op pad gaan. In dit artikel daarom wat tips voor jou om leuke dingen te doen in het weekend.

 

Iedereen kent natuurlijk wel de vrijdagmiddagborrel. Dit kan lekker op het werk zijn of met je collega’s naar een terras ergens in de stad. De menukaarten in de stad geven je vaak genoeg opties tot het drinken van een lekkere borrel.  Het terras opzoeken is daarom gewoon altijd een garantie op een heerlijk avondje. Je moet er natuurlijk ook voor zorgen dat je de juiste mensen om je heen verzamelt. Na het terras kun je natuurlijk altijd nog lekker de club in om jezelf aan een dansje te wagen.

 

Je kunt ook altijd ouderwets de kroeg opzoeken. De kroeg is eigenlijk altijd een garantie op gezelligheid. Naast een gezellig drankje heb je in de kroeg ook vaak genoeg kroegspellen die je kunt spelen. Zo hangt er eigenlijk in elke kroeg standaard een dartbord. Een kroeg zonder dartbord(en) mag je eigenlijk geen kroeg noemen.  Meestal vind je in de kroeg ook wel een pooltafel of je begint gewoon een gezellig gesprek met een vreemde. Vervelen hoef je je nooit in de kroeg.

 

Het is misschien niet net zo bekend maar wel ook leuk om eens te gaan doen met je maten. Met z’n allen naar een shisha bar gaan. De beste shisha roken is een ervaring om aan te raden. Vaak hangt er een hele fijne, gemoedelijke sfeer in shisha lounges. Perfect om met je vrienden eens te gaan zitten praten terwijl de experts een heerlijke waterpijp klaarmaken voor je.