Een Amerikaanse brievenbus voor erbij

Mijn buurman heeft al jarenlang een goede hobby. Hij is er erg fanatiek mee. Hij verzameld namelijk brievenbussen en dat vind hij leuk. Veel mensen maken hem daarom belachelijk, maar ik vind het eigenlijk wel cool. Wie heeft er nou een buurman die brievenbussen verzameld? Hij weet dat ik dit leuk vind dus daarom nodigt hij mij ook wel eens uit. Ik wist bijvoorbeeld dat hij nog één ding miste en dat was de Amerikaanse brievenbus!  

Compleet

Mijn buurman wilde dus heel erg graag dat zijn verzameling eindelijk volledig werd. Het was dus ook aan mij om hem te helpen. Ik vond in ieder geval wel zeker dat ik hem moest helpen, omdat toch minimaal vier keer in de week bij hem op de koffie kwam. Ik ben dus bij winkels gaan kijken of ze die éne amerikaanse brievenbus verkochten. Vaak werd ik voor gek verklaard dat ik alleen die wou, maar soms ondersteunden ze mij ook met m’n zoektocht. Dan gaven ze advies. Zo had één winkel mij ook een webshop geadviseerd.

Toen ben ik op de webshop gaan kijken en kwam ik erachter dat ze daadwerkelijk de gezochte brievenbus zochten. Deze Engelse brievenbus was uniek in zijn soort, maar echt wel een mooie. De kwaliteit was goed en mijn buurman heeft nu eindelijk zijn collectie compleet.