Een abonnement voor uw telefoon afsluiten

Belt, sms’t of internet u veel? Gebruikt u momenteel beltegoed? Dan raden wij u aan een abonnement aan te sluiten! Met een abonnement bent u niet alleen goedkoper uit, ook heb je vaak korting wanneer u er een telefoon bij haalt. Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap. Castle Telecom biedt veel verschillende abonnementen. Wanneer u op zoek bent naar een telefoon abonnement heeft u bij Castle Telecom een hele grote keuze uit verschillende merken, en type telefoons. Zo kunt u ook nog niet alleen telefoon abonnementen kiezen maar ook uit Sim Only telefoon abonnementen. Providers die Castle Telecom aanbied zijn de beste providers. T-mobile, Tele2, Vodafone en Sizz. Weet u niet zo goed welke telefoon en/of wel abonnement u moet afsluiten? Bij Castle Telecom geven we duidelijk en persoonlijk advies om uw zo veel mogelijk duidelijkheid te geven.

Castle Telecom voordelen

Grote voordelen waarvan u profiteerd als u bij Castle Telecom een telefoon abonnement afsluit zijn de 14 dagen retourtijd, een niet alleen snelle maar ook betrouwbare levering, makkelijk te bereiken en daarnaast een goed en persoonlijk advies ontvangen.

Voor meer informatie over onder andere een Samsung abonnement en de tarieven van Castle Telecom kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen, contact via de mail is ook mogelijk!