Eat Palazzo

Op zoek naar een restaurant? Eat Palazzo is de plek om te zijn in Rotterdam. Daar kan je uit eten met de gehele familie. Eat Palazzo is leuk voor in de zomer, maar ook bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen. Je kan bij ons Aziatische restaurant een all-in diner reserveren, opdat je voor een geruime tijd, twee tot twee en een half uur lang, kunt genieten van authentieke hapjes en gerechten. Kies een familie arrangement en nodig uw gezin en andere familieleden uit.

Je heb bij Eat Palazzo een all-you-can-eat mogelijkheid waarbij drinken tevens onbeperkt is. Je kan dan blijven genieten van de versbereide soepen, vele voorgerechten, wokgerechten, teppan yaki, sushi, warme buffets en andere heerlijke specialiteiten. Verder is er keuze uit heerlijk ambachtelijk schepijs, chocoladefonteinen en fruitbuffets. Wat u ook wilt bij ons restaurant in Rotterdam kunt u all-in eten bij Eat Palazzo.

Diner voor ieder

Bij Eat Palazzo bieden we voor ieder een gepast diner. Je kan all-you-can-eat genieten van vele verschillende hapjes en drankjes. Zo is het mogelijk om te kiezen uit wok, maar ook uit het traditionele teppan yaki, waar vlees of vis gegrild wordt op een bakplaat. Als u liever koude gerechten wilt als hoofdgerecht is daar uiteraard de sushi die men kan nuttigen. Verder kan men er nog dranken naar keuze bij halen. Zo is er koffie, thee, bier en wijn dat men bij het diner kan bestellen. Voor de gedestilleerde dranken wordt een kleine vergoeding gerekend. Wil je dus onbeperkt smullen bij Eat Palazzo, het Ooster restaurant, waar je all-in kunt reserveren voor de familie? Dan kan je daarvoor telefonisch een tafel reserveren bij Eat Palazzo.

Aziatische keuken

Het is bij Eat Palazzo mogelijk om van de Aziatische keuken te genieten. Er zijn diverse traditionele bereidingswijzen die toegepast worden op het voedsel. Zodoende kunt u onbeperkt van deze heerlijke lekkernijen genieten. Voor de andere liefhebbers kan je er naast Oosterse gerechten ook nog ander eten proeven zoals ossenhaas. Kom daarom naar Eat Palazzo.