Dutch Expat Shop zorgt dat u zich thuis voelt!

Woont u buiten de Nederlandse grens, maar mist u de producten uit uw thuisland? Snakken uw kinderen nog steeds naar de Hollandse pindakaas, maar kunt u deze nergens krijgen in uw plaatselijke supermarkt? Gelukkig is er een oplossing. Dutch Expat Shop is een online webwinkel waar u al uw favoriete producten uit Nederland kan bestellen. En het wordt wereldwijd verzonden, dus ook naar uw thuishaven! Surf naar de shop om Nederlandse producten online te bestellen.

Voor uw Nutrilon melk en inlegkruisjes!

De meest populaire producten uit Nederland, die niet zomaar in andere landen verkrijgbaar zijn, heeft de Dutch Expat Shop verzameld. Een handig concept! Want als u uw kleintje het liefst Nutrilon melk geeft, dan is het wel zo prettig als u deze ook online kan kopen. De Dutch Expat Shop maakt dit mogelijk! Een ander populair product zijn de inlegkruisjes van Libresse. In Nederland staat Libresse bekend om de kwaliteit, maar in andere landen nog niet. Gelukkig is het nu mogelijk om deze inlegkruisjes online te kopen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk online!

Op de Dutch Expat Shop vindt je nog veel meer producten uit Nederland. Wie weet raak je geinspireerd en zit je over een paar dagen te genieten van échte pindakaas en hagelslag van de Ruijter, zo voelt Nederland toch een beetje dichterbij. Bestel je Nutrilon melk hier!