Duinrell kaarten kopen met korting

Iedereen heeft zijn voorkeuren voor favoriete pretpark. Waar ga jij graag met je gezin heen? Efteling, Walibi, Drievliet of toch liever naar Duinrell. De keuze van een pretpark hangt af van een aantal zaken. Welke attractiepark is het vlakbij, hoe duur zijn de kaartjes, zijn we er al eerder geweest? Ook is Duinrell al jaren populair tijdens de schoolreizen. Duinrell ligt in een bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. De laatste achtbaan die is geopend in dit park is de Dragonfly. Vroeger moest er los betaald worden per attractie, tegenwoordig heb je bij Duinrell een all-in prijs. Op Youtube kan je van bijna alle attracties filmpjes bekijken. Het park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Enkele attracties zijn alleen geschikt voor kinderen die groter zijn dan 1.40 meter. Er liggen 2 restaurants en een supermarkt in het park, voor de versnaperingen. De slogan van Duinrell is al jaren; Daar kikker je van op.

Het park bestaat inmiddels al meer dan 75 jaar. Misschien ben je er vroeger weleens geweest tijdens een schoolreisje, en ga je binnenkort met je eigen gezinnetje. Ook voor opa en oma is er genoeg te beleven in het pretpark. Willen jullie langer dan een dag blijven, dan kan je overnachten in het aangrenzende vakantiepark van Duinrell.

Korting op Duinrell is niet moeilijk te vinden. Op de handige website van Duinrellkorting, staat een actuele overzicht van lopende acties. Soms zijn er acties die alleen geldig zijn op het Tikibad. Een combinatieticket kopen voor zowel het zwembad als het park kan ook voordeliger uitpakken.