Draadloze thermostaat, voor duurzaamheid in de gebouwen

Hoe handig is het dat als je weg gaat je de verwarming volledig uit kunt zetten en zodra je bijna thuis bent je de temperatuur weer omhoog kunt gooien zodat als je thuis komt het toch weer heerlijk warm is? Ook in de zomer kan dit heel handig zijn, bijvoorbeeld met airco. Zodat als je uit de hitte komt, het lekker koel is in huis. 

Dit kun je allemaal regelen met een draadloze thermostaat. En niet alleen thuis, maar ook op het werk. Hoeveel geld zal het schelen als je alles uit zet op het moment dat je zelf niet aanwezig bent? Het scheelt honderden euro’s in het jaar en dat is alleen maar één pand.

KTC Nederland levert draadloze thermostaten aan groothandels en fabrieken, die leveren de thermostaten dan weer aan stichtingen als de woningstichting. Om meerdere gebouwen tegelijk te kunnen besturen kun je gebruik maken van een gebouwenbeheersysteem. Hiermee kun je verschillende monitoren besturen en de verwarming en airco besturen.

Dit geld voor alle gebouwen die in het bezit zijn van deze draadloze thermostaat over de hele wereld. Zo kun je ook de gebouwen die aan de andere kant van de wereld staan in de gaten houden of zelfs besturen.