Diverse filters voor uw Jacuzzi of bubbelbad

De filters van uw Jacuzzi of bubbelbad hebben een essentiële rol in het helder en schoon houden van het water van uw bad. Jacuzzi filters zorgen ervoor dat het water continu wordt gefilterd en dat alle viezigheden die aanwezig kunnen zijn worden opgevangen. Er zijn verschillende maten en soorten filters.

 

Het is dus belangrijk dat de Jacuzzi filters goed worden onderhouden zodat zij goed hun werk kunnen blijven doen. Het onderhouden van de filters kan het beste maandelijks gebeuren afhankelijk van de vervuilingsgraad van het bad. Indien u uw Jacuzzi of bubbelbad afdekt met een cover of coverlift zal dit minder vaak nodig zijn.

 

De filters van een Jacuzzi of bubbelbad kunnen het beste gereinigd worden wanneer het water van het bad periodiek ververst wordt. U kunt dan ook de gelegenheid nemen om het filterhuis eens goed uit te spoelen met een brandslang. Als het filterhuis schoon is kunt u het beste ook de filters schoonmaken. Dit kan u doen door middel van een automatische filterreinigingssysteem of door ze handmatig schoon te maken. U moet bij het handmatig schoonmaken van de filters erop letten dat alle u viezigheden tussen de filterbladen weghaalt. Vervolgens kunt u de filters nog naspoelen met schoon water

 

Op onze Jacuzzi webshop kunt u filters voor alle Jacuzzi’s en bubbelbaden terugvinden evenals filterreinigingssystemen die makkelijke en snel te bestellen zijn.