Deurmat

Het meeste vuil komt binnen door schoenen en door een deurmat bij de ingang te plaatsen kan dit voorkomen worden, omdat een deurmat de vuil van de schoenen schrapt.

 

Goedkoop

 

Deurmatten zijn tegenwoordig heel goedkoop, omdat er zoveel materialen beschikbaar zijn, waar de deurmatten van gemaakt kunnen worden. Een deurmat kan van kokos, rubber of kunstvezel gemaakt worden. De deurmatten van kokos en kunstvezel zijn meestal veel goedkoper dan die van rubber, omdat een rubber duurder is om te produceren. Als een rubbermat heel goedkoop is, dan is het meestal niet 100% rubber en dit merk je ook aan de gewicht, want als het van 100% rubber is zal de deurmat heel zwaar aanvoelen.

 

De kokosmat

 

De kokosmat is de meest geproduceerde deurmat en het is ook gelijk 1 van de meest verkochte deurmat. Dit komt doordat het heel effectief is en het houd ook nog eens goed vocht vast. Door de kokosharen, word het vuil heel makkelijk van de schoenen geschrapt. De kokosmat en de welkom boodschap, zijn dan ook de meest herkenbare. De kokosmat met daarop de welkom boodschap, word dan ook in heel veel winkels verkocht en het word gezien als een standaard deurmat. Hierop volgen natuurlijk de deurmatten, dat van kunstvezel worden gemaakt.