De wintermaanden

De wintermaanden staan voor de deur. Dat betekent meer binnen blijven en gezellig op de bank tegen elkaar aan kruipen. Waar de wintermaanden ook voorstaan zijn de feestdagen. Sinterklaas, kerst en oud&nieuw. Veel mensen kiezen een van deze dagen uit om hun geliefden presentjes te geven. Onze vrouwen weten vaak wel wat ze ons mannen moeten geven omdat we het meestal wel 100 keer roepen op een dag wat we nodig hebben.

Het cadeau voor de dames:

Maar wij mannen daarentegen hebben meestal grotere issues met het uitzoeken van presentjes voor onze vrouwen. Tijdens een avondje bier drinken met vrienden hebben we het volgende bedacht. Op de achterkant van een bierviltje schreven we de volgende tips.

Tips voor het vinden van een cadeau voor vrouwen:

  • Kijk eens in de geschiedenis van je browser, vanzelf kom je erachter naar welke producten je vrouw opzoek is. Dit kan natuurlijke hele verrassende resultaten opleveren. Denk aan damestassen, kleding en spannende lingerie setjes.Wellicht kom je er achter welk cadeautje je zelf krijgt of wat je te wachten staat.
  • Vraag de vriendinnen van je vrouw. Even snel op een verjaardag vragen of er nog dingen zijn wat je vrouw graag zou willen hebben. Zo gepiept

Of het nu gaat om tassen, sieraden of kleding altijd zullen wij mannen iets vinden voor onze zo lieftallige vrouwen.