De warme zomer heeft voor- en nadelen

Wie voelt zich nou niet gelukkig als het buiten lekker warm weer is. Bij warm weer ziet je agenda er ineens heel anders uit en kan je dingen met vrienden plannen die je normaal niet kan doen. Je kan bijvoorbeeld is een bootje huren of gewoon lekker een balletje trappen bij je lokale rivier of meer. Gewoon lekkere buiten activiteiten eigenlijk. Het is alleen lastig om het koeler te krijgen. Als je het koud hebt kan je je dikker aankleden en dan krijg je het warm. Als je het warm hebt werkt het helaas niet altijd andersom . Ook is warm weer vervelend door de felle zon. Door de zon die in je gezicht schijnt moet je je ogen samen trekken. Dit kan hoofdpijn veroorzaken. Hoofdpijn is namelijk vaak afkomstig van vermoeide of aangespannen spieren in je hoofd. Om dit te voorkomen kan je een pet kopen. Je kan dan zelf nog bepalen of je een cap of trucker pet wilt.

Dit is helaas niet het enige nadeel dat het warme weer heeft. Het kan namelijk ook zorgen voor slaap problemen. Op het moment dat het 25 graden of warmer is in je kamer kan slapen minder makkelijk gaan. Hier kan je helaas ook niet veel tegen doen. Zelfs de deken van je afschoppen is op een gegeven moment geen oplossing meer. En zelfs als dit lukt dan wordt je weer op de raarste plekken gestoken door die vervelende muggen. Als je al in slaap kan vallen door het veel te harden gezoem waarvan je af vraagt hoe zo’n klein beestje zo’n geluid kan produceren.

Nu wil ik niet het warme weer afkraken. De zomer is een prachtige tijd en herinneringen worden dan gemaakt. Samen met je vrienden beleef je vaak met warm weer de gekste avonturen en zijn de avonden het langst