De slowjuicer van Greenis

Het is erg belangrijk om gezond te eten. Eten wordt gezond beschouwd zodra het veel mineralen en vitaminen bevat en daardoor dus een hoge voedingswaarde heeft. Deze voedingsstoffen moeten we wel binnen krijgen door middel van voedsel, aangezien we mineralen en vitaminen niet bij ons dragen. Het sap van groenten en fruit bevat ook veel mineralen en vitaminen, die zoveel mogelijk behouden blijven bij de slowjuicer van Greenis.

Waarom een slowjuicer?

Er zijn ook goedkopere opties voor het maken van sap van groenten en fruit. Dit zul je echter direct merken in de kwaliteit. Een slowjuicer is een fruitpers die heel langzaam perst, waardoor er veel vitaminen en mineralen behouden blijven. Het gaat hier zelfs om 80% meer voedingsstoffen dan bij andere soorten fruitpersen. Door deze 80% meer voedingsstoffen, stijgt de voedingswaarde ook ontzettend. Uit onderzoek blijkt dit wel 6 keer zoveel te zijn. Ook de absorptie is hoger dan bij reguliere fruitpersen. Je hebt dus veel minder groenten en fruit nodig dan bij een andere fruitpers voor hetzelfde aantal voedingsstoffen. Daarom kies je voor een slowjuicer van Greenis.

Het model

De fruitpers is niet alleen praktisch, maar ook heel mooi. Het model van slowjuicer is erg modern en beschikbaar in veel verschillende kleuren. Op de website vindt u het hele assortiment en kunt u direct bestellen zonder verzendkosten te betalen.