De praktische slowjuicer

U eet en drinkt gezond? Heeft u dan al gehoord van de slowjuicer? De slow juicers van Sap-it zijn erg mooie en handige apparaten, waar u de heerlijkste sappen mee kunt maken.

De slowjuicer

Een slowjuicer is een langzaam pers en verhit de spa niet. Doordat de spa niet wordt verhit, gaan er geen belangrijke voedingsstoffen verloren. Een slowjuicer zorgt dus voor gezonde en voedingsrijke sappen. Groente en fruit wordt door middel van een pers en een zeef tot een lekker sapje gemaakt. De sappen van de slowjuicer zijn pulpvrij en u heeft gemiddeld 30% meer sap dan een sapcentrifuge. De Slowjuicer is van het merk ‘Greenis-Europe’. Dit merk heeft al een groot marktaandeel in Australie, US, Canada, Midden Oosten en nu ook in Europa. Greenis-Europe heeft dat te danken aan haar goede kwaliteit, het bedieningsgemak, de innovatie en ook de betrouwbaarheid. Zij hebben alle apparaten voorzien van zeer hoge kwaliteit en hebben de apparaten samengesteld uit de beste materialen. U heeft daarom ook een lange garantie op de apparaten. Kwaliteit staat altijd voorop.

Informatie

Bent u benieuwd naar de slowjuicers? Ga naar de site en bekijk het aanbod. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op. Op de site vindt u de contactgegevens.