De Heideroos voor de complete oplossing

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest, housewarming, examenfeest, familiedag, bedrijfsopening, huwelijksfeest of wilt u zomaar een feestje geven? Bezoek dan de site van de Heideroos. Voor elke portemonnee en elke gelegenheid biedt Restaurant, Partycentrum Catering De Heideroos de complete oplossing.

De vele mogelijkheden

De Heideroos is het adres voor uw catering. Waarom zou u zich zoveel drukte op uw hals halen, als zij alles tot in de puntjes kunnen verzorgen. Bij de Heideroos bieden ze een totaal concept en dat betekent dat alles mogelijk is. Voorbeelden zijn: het verzorgen van complete buffetten, hapjesbuffetten, koffietafels met luxe broodjes en de complete drankvoorziening. De ervaren koks van Heideroos weten als geen ander wat lekker is en zullen hun uiterste best doen om voor u iets bijzonders te maken. Ook voor serviesgoed, bestek, glaswerk en meubilair zoals tafels, hangtafels en stoelen bent u bij de Heideroos aan het juiste adres.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Restaurant, Partycentrum Catering de Heideroos in Eerbeek? Kijkt u dan eens op de site. Daar vindt u alle informatie en prijzen. Zij maken uw dag of avond tot een onvergetelijk feest, waar u zelf geen omkijken naar heeft. Zij nemen u alle zorg uit handen. Op de site vindt u de informatie om een afspraak te maken en een offerte aan te vragen voor catering in Zutphen.