De Haardenexpert biedt drie soorten Bellfires Derby

Zou u er met een regenachtige dag graag wat meer warmpjes bij gaan zitten? Overweeg dan om een mooie haard aan te schaffen voor uw in uw woning. Haarden heb je in verschillende soorten en maten, de Haardenexpert kan u hier uitgebreid over adviseren. Bent u bijvoorbeeld al bekend met het type Bellfires Derby 3?

Bellfires Derby 3  in verschillende uitvoeringen

Dit type haard is bij de Haardenexpert in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Er wordt een strakke kolom ingebouwd en voorzien van glas. Deze haard wordt wel eens gebruikt om twee ruimtes te scheiden, is dat ook iets voor u? Natuurlijk kan u er ook voor kiezen om de haard los te laten plaatsen. De Bellfires Derby is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Een optionele keuze die u hierbij kan maken is het verschil in de achterwand. U kan kiezen voor een lamellen achterkant, een matte achterkant of zwarte glans.  Bij deze laatste optie worden de vlammen als het ware gespiegeld.

Graag advies vragen aan de Haardenexpert?

Wilt u zich graag gaan verdiepen in de aanschaf van een haard? Vraag dan advies aan de Haardenexpert. Hiervoor kan u de showroom bezoeken, ze bereiken via Whatsapp of per telefoon. Of bezoek eerst de website van de Haardenexpert

.