De Franse termen voor wijnrek

Een wijnrek voor thuis, of een wijnrek voor in uw restaurant. Een investering dat vele positieve punten met zich meebrengt. U wijn blijft perfect in balans, en bovendien houd u hierdoor de kurk vochtig, waardoor deze niet droog wordt en gaat krimpen. Hierdoor kan er geen lucht bij de wijn komen, waardoor de wijn zijn pure klasse blijft behouden.

Een ‘casier à vin’ webshop

Casier à vin, de Franse benaming voor een wijnrek. Zoals in de inleiding al aangegeven is, is een wijnrek eigenlijk een vereiste om al uw wijnen in op te slaan. Een mooi of authentiek wijnrek voor in uw wijnkelder, of een wijnrek om uw woonkamer meer sfeer te geven. Een wijnrek is een pracht voor iedere woonkamer en/of restaurant.

Een wijnrek is heel gemakkelijk te bestellen, want ook wijnrekken zijn tegenwoordig te vinden en te koop op het internet. Er wordt u een ruim assortiment aangeboden, en deze kunnen vervolgens bij u thuis worden afgeleverd, maar afhalen is natuurlijk ook mogelijk.

Een andere Franse term dat ook vaak gebruikt wordt voor een wijnrek, is ‘etagere a vin‘. De letterlijke vertaling voor deze Franse term is wijn plank. Een wijnrek of wijn plank voor thuis, iets wat ieder huishouden moet hebben!