De elektrische sigaret kopen

Wil je een elektrische sigaret kopen? Dat is heel verstandig, deze brengt heel veel gezondheidsvoordelen en ook financiële voordelen met zich mee. De elektrische sigaret is niet voor niets al jaren een trend onder rokers, het aantal dampers groeit jaarlijks zelfs met circa drie procent omdat steeds meer consumenten de voordelen van de elektrische sigaret beginnen te ontdekken.

Wat is een elektrische sigaret

Een elektrische sigaret is een relatief eenvoudig elektrisch apparaatje dat ervoor zorgt dat een nicotine oplossing, ook wel e-liquid genoemd wordt verdampt. Eenmaal verdampt kan de damper deze damp inhaleren en op deze manier zijn nicotine behoefte bevredigen.

Waarom een elektrische sigaret kopen

Zoals al eerder gezegd een elektrische sigaret heeft veel voordelen voor je gezondheid. Als je stopt met het roken van tabak en over stapt op de elektrische variant dan herstellen al snel je smaak en geur weer bijna volledig.
Na circa drie maanden geen tabak gerookt te hebben maar wel de elektrische sigaret gaat  ook je conditie er weer op voorruit.
Iemand die al één jaar of langer geen tabak meer gerookt heeft zal minder snel longkanker krijgen dan iemand die wel nog tabak rookt.

E-liquid

Bovendien bevat e-liquid geen teer en andere giftige stoffen die schadelijk zijn voor je lichaam. Er wordt gezegd dat de nicotine die in e-liquid zit schadelijk is, echter is nicotine wel een plant dus of dit werkelijk schadelijk is betwijfel ik.