De bouwkundig tekenaar gevonden waar we naar zochten

Ik was op zoek naar een bouwkundig tekenaar. Iemand die voor wij een dakkapel kan ontwerpen. Mijn kinderen worden ouder en de kleine kamertjes zijn niet meer genoeg voor ze, dus ik wil graag dat ze naar de grote zolder gaan. Dan wil ik wel graag een dakkapel, zodat ze er nog normaal kunnen spelen, staan en later eventueel huiswerk maken en studeren. 

hiervoor is een bouwkundig tekenaar gezocht. Hij moet voor ons een dakkapel kunnen tekenen vanuit meerdere standpunten. Hij moet ten eerste een dakkapel ontwerpen, daarna moet hij hem op verschillende manieren kunnen uitwerken. Het liefste wil ik ook nog dat er een aannemer en vergunning geregeld kan worden.

Ik heb totaal geen verstand van deze zaken en wil daarom het liefste alles uit handen geven. Ik kwam terecht bij RVN Cad service, zij hadden een mooi pakketje wat mij heel erg aantrok.

Deze set bevat:

  • Kennismakingsgesprek, bespreking van wensen en eisen
  • Gevelaanzichten
  • Plattegrond
  • Doorsnede
  • Vergunningsaanvraag

Ook vragen zij offertes aan bij aannemers zodat deze ons verder kunnen helpen zodra het ontwerp klaar is. Ik hoef dan zelf niets te regelen alleen te betalen. Dit is voor mij helemaal ideaal omdat ik zelf geen verstand heb van deze zaken.