De beste warmtepomp in Nederland

Ecotone Products , LLC , de toonaangevende groothandel voor energie-efficiënte apparatuur voor nieuwe en bestaande bouw , is het bevorderen van de beschikbaarheid van ultra-efficiënte , koude klimaat geoptimaliseerd warmtepomp boiler voor aannemers , bouwers en architecten . Ecotone producten wordt nu de opslag van de nieuwste AirGenerate ATI80DV directe ontlucht warmtepomp boiler . De beste warmtepomp  AirGenerate ATI80DV warmtepomp boiler is geoptimaliseerd voor ongunstige koude klimatologische omstandigheden met de belofte van efficiënt leveren van warm water voor huishoudens van maximaal 6 personen .

De nieuw beschikbare directe ontlucht AirGenerate ATI80DV kan worden geïnstalleerd met een luchtinlaat en een luchtuitlaat :

AirGenerate directe vent warmtepomp boiler zorgen voor de contractant om een ​​luchtinlaatkanaal hechten aan de warmtepomp boiler . Het kanaal wordt naar de buitenkant van het huis waar het lucht die nodig is om het apparaat te bedienen kan trekken .
De lucht wordt naar de AirGenerate toestel waar een warmtepomp wordt gebruikt om efficiënt warmte uit de lucht en overbrengen naar het water dat is opgeslagen in de tank . Dit proces gebruikt zeer weinig energie , omdat de warmte wordt toegevoerd en geëxtraheerd bijna gratis uit de lucht die wordt toegevoerd vanaf de buitenkant van het huis . Dit proces werkt zelfs tijdens de koude wintermaanden in de meeste locaties .
Aangezien de warmte wordt gewonnen uit de inkomende verse lucht , wordt het afgekoeld afvoerlucht terug naar de buitenkant van de woning via een luchtafvoerkanaal gerouteerd .
Het voordeel van een directe geventileerde AirGenerate ATI80DV warmtepomp boiler is het gebruik van ongeconditioneerde lucht van de buitenkant van het huis. Conventionele warmtepomp boiler gebruiken lucht die is geconditioneerd door het huis van de verwarmings-en koelsysteem . Huiseigenaren in koude klimaten besteden veel geld om hun huizen in de winter te verwarmen . Met behulp van de lucht dat door een huis verwarmingssysteem verwarmd tot een warmtepomp boiler macht is niet een goede idea.The stookkosten voor het huis omhoog gaat, terwijl de stookkosten voor het water naar beneden gaat . De huiseigenaren totale besparingen worden sterk verminderd . De AirGenerate ATI80DV zorgt ervoor dat de besparingen van de huiseigenaar worden gemaximaliseerd . Het isoleert de warmtepomp boiler uit de geconditioneerde ruimte van het huis. Alle lucht die nodig is om het toestel van stroom wordt getrokken van de buitenkant van het huis en wordt direct uitgeput aan de buitenkant, ook.