De bescherming van je telefoon

Op zoek naar functionele en goedkope iphone hoesjes, zo makkelijk te vinden vond ik dat niet. Van nature ben ik enorm chaotisch en gebeurd het nog weleens dat ik wat later van huis weg ga en daardoor moet haasten. Vaak vergeet ik dan ook nog een aantal spullen zoals mijn telefoon. Wat er dan vervolgens gebeurd, is dat ik moet rennen en snel mijn telefoon moet pakken. Deze valt dan vaak en is er iets aan kapot. Toen ik mijn nieuwe telefoon kocht wilde ik dat meteen veranderen. Ik wilde een goedkoop iphone hoesje, maar in de winkel vond ik de iphone accessoires veel te duur. Ik besloot op internet allerlei webshops af te struinen,  maar ook hier vond ik ze vrij prijzig. Na vele webshops afgestruind te zijn, vond ik dan toch eindelijk het perfecte hoesje. Een hoesje dat mijn telefoon op alle fronten zou beschermen, makkelijk in gebruik is en nog modieus is ook! Meestal zijn die telefoonhoesjes alleen maar modieus en helpen ze nog niets bij mijn impulsieve gedrag. Nu gebruik ik het hoesje ongeveer twee weken.  Hij is al een aantal keren gevallen, maar niets is kapot. Zowel aan mijn telefoon als aan het hoesje niet. Ik ben tevreden!