Convins om telefonische acquisitie uit te besteden

Bent u al enige tijd van plan om de telefonische acquisitie bij uw bedrijf uit te besteden aan echte specialisten die al vele jaren ervaring hebben op dit gebied? Ga dan naar Convins. Convins is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van sales en marketing. De ervaren medewerkers van Convins nemen graag sales en marketing werkzaamheden van u over.

Mogelijkheden

Bij Convins bent u dus aan het juiste adres als u telefonische acquisitie wilt uitbesteden. Daarnaast biedt dit bedrijf ook nog een aantal andere mogelijkheden aan. Zo kunt u hier bijvoorbeeld ook terecht als u op zoek bent naar een bedrijf die het opstellen en het afnemen van enquêtes van u over kan nemen. De resultaten van de enquête kunnen zij vervolgens werken in een overzichtelijk rapport. Ook kunt u hier bijvoorbeeld terecht als u graag het opvolgen van mailings over wilt laten aan een gespecialiseerd bedrijf.

Contact

Bent u erg benieuwd en zou u graag een keer vrijblijvend contact op willen nemen om te kijken wat zij voor u kunnen doen als het gaat om prospects benaderen? Surf dan snel een keer naar de website. Hier vindt u tevens het telefoonnummer en het mailadres zodat u contact op kunt nemen. Ook vindt u op de website het complete dienstenpakket.