City of Sails merkkleding inkopen

Wil u stoere en hippe merkkleding inkopen voor uw eigen winkel, maar bent vindt u bij uw huidige merken niet per se waar u naar zoekt? Maak dan kennis met City of Sails, hét nieuwe merk voor kleding met een nautische look and feel.

Merkkleding inkopen bij City of Sails

City of Sails is een jong merk dat nog maar relatief kort op de markt is te vinden. Het merk is enkele jaren geleden opgericht en richt zich vooral op het midden- en hoogsegment. De stoere en catchy naam “City of Sails” is afgeleid van de liefde voor Australië en haar meest bekende stad Sydney. Sydney staat ook bekend als de ‘city of sails’ en dit komt voort uit de vele zeilboten en -jachten die in deze haven zijn te vinden en de sfeer die dit deze wereldstad geeft. Deze sfeer komt ook terug in het merk, onder meer in de prints en designs die worden gebruikt. Deze maken deel uit van een luxe casual-collectie die geschikt is voor zowel dames als heren.

Brochure aanvragen

Wil u ook kleding inkopen bij het hippe en stoere nieuwe merk dat City of Sails is en zo uw klanten verrassen? Bekijk snel de website voor een overzicht aan alle kledingstukken die zij aanbieden en plaats snel uw bestelling. Bestel snel voor uw concurrentie dit nieuwe merk ontdekt en ermee vandoor gaat!