Castle helpt me bij mijn keuze voor een nieuw toestel

Ik moest voor mijn werk een nieuw toestel aanschaffen en had geen idee waar ik moest beginnen. Iedereen raadt mij een ander toestel aan. Zelf dacht ik in eerste instantie aan een abonnement op de HTC One. Maar ik hoorde ook goede verhalen over bijvoorbeeld een iPhone.  Iedereen in mijn omgeving bleek ook een ander toestel te gebruiken.

Castle zet alles op een rijtje

Wat ik prettig vind aan Castle is dat ze eigenlijk alle mogelijke toestellen aanbieden op hun website. En als er een nieuw toestel aan komt dan zitten ze er boven op. Het assortiment is actueel, net als de prijzen die ze aanbieden. Ik scrolde door de website en kon gemakkelijk verschillende providers vergelijken.

Toen ik er toch niet helemaal uitkwam ben ik vriendelijk geholpen door een medewerker van Castle. Ik stelde mijn vraag via de chat op Castle.nl maar dit kan eventueel ook telefonisch of via de mail. Een advies vragen is geheel vrijblijvend en dat maakte voor mij de stap klein om contact op te nemen.

Mijn keuze is gevallen op de Samsung Galaxy S5. Als deze uitkomt bestel ik hem direct bij Castle. Ik wacht nog even tot ie uitkomt. Maar dan weet ik ook zeker dat ik een super mooi toestel heb waarmee ik nog jaren voort kan.  Ik weet zeker dat ik hem voor een eerlijke prijs bij een goede provider bestel via Castle.