Canect spuitlijm

Steeds meer professionals gebruiken Canect spuitlijm. In dit artikel de voordelen van Canect spuitlijm en waarom jij als professionele vakman Canect spuitlijm zou moeten gebruiken.

 

Of u nu dakdekker, timmerman of loodgieter bent, lijm gebruiken vrijwel alle vakmannen weleens. Grote kans dat u lijm uit een pot gebruikt maar wist u dat lijm uit spuitbussen of uit een canister met spuitpistool veel efficiënter is? Zeker bij grote oppervlaktes gebruikt u minder lijm met hetzelfde resultaat en hebt u een veel gelijkmatigere lijmlaag. Daarnaast bent u ook nog eens veel sneller klaar dan met de klassieke lijmen. Canect spuitlijmen zijn contactlijmen en worden geleverd in spuitbussen of een canister met spuitpistool.

 

Canect heeft spuitlijm voor diverse doeleinden en materialen. Spuitlijm die door dakdekkers veel wordt gebruikt en spuitlijm die vooral wordt gebruikt door loodgieters of bij de assemblage van auto’s. Er is een Canect spuitlijm voor bijna alle materialen. Voor metaal, rubber, pvc of een andere kunststof.

 

Canect heeft een eigen laboratorium waar dagelijks nieuwe lijmsoorten worden ontwikkeld en bestaande lijmsoorten worden verbeterd. Wij geven regelmatig demonstraties aan bedrijven en groothandels om de effectiviteit van onze lijmen te tonen. Bent u ook geïnteresseerd in Canect spuitlijm? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie of vraag direct een offerte aan.