Cadeau voor een vijftigplusser

Tegenwoordig is alles te koop via het internet. Zo kwam ik laatst op een website terecht dat zichzelf helemaal gespecialiseerd had in producten voor vijftig-plussers. Voor mij was het precies op tijd, aangezien ik dat weekend een verjaardag had van een oom van mij, en ik had nog altijd geen cadeau voor hem gekocht, omdat ik gewoon niet het juist voor hem kon vinden. Nu met dank aan de vijftig-plus webshop heb ik een top cadeau gekocht, namelijk een sprekend horloge!

Hij heeft slechte ogen

Mijn oom heeft hele slechte ogen. Toen ik terecht kwam op de pagina met sprekende klokken en sprekende horloges besefte ik gelijk dat dit ideaal was voor mijn oom. Zo’n sprekend horloge is toch weer een stuk onafhankelijkheid voor een man zoals mijn oom. Op deze manier hoeft hij andere niet meer te vragen hoe laat het is, en kan hij gewoon gebruik maken van de functie die aan de zijkant van het horloge zit. Door het drukken op een knopje zal de horloge vervolgens je vraag beantwoorden met het jou vertellen van de tijd.

Heeft u slechte ogen, of kent u iemand met slechte ogen? Dan is een sprekende klok of een sprekend horloge een perfect cadeau voor een ander, of voor uzelf!