Cadeau voor een tiener

Wie kent het niet; een van je vrienden of familieleden nodigen je uit voor “een kinderfeest voor de volwassenen”. Ai… Je zult dan nog wel een passend cadeau moeten uitzoeken. Tegenwoordig is het al niet eens meer vreemd om het kind een geldbedragje cadeau te geven. Wat door sommige wel zeer assertieve ‘jongeren’ dan praktisch uit je hand wordt gegrist, waarbij er al dan niet nog ‘dankjewel’ wordt gemompeld. Wil je een kind een leuk cadeau geven wat niet vre-se-lijk duur wordt, maar wat wel met het nodige enthousiasme wordt ontvangen, dan geef je een mooie naamsticker cadeau!

Populair onder kinderen

Met een mooie naamsticker, of deursticker verras je altijd het feestvarken; dit is gewoon niet wat kinderen spontaan verwachten te krijgen. Ben je bang dat je mogelijk ‘ergernis’ oproept bij een van de ouders, omdat deze niet zitten te wachten op stickers die je t.z.t. onmogelijk nog van de deur af krijgt, wees dan niet bang: Deurstickers welke verkocht worden op de website Stickerparadijs zijn altijd later weer gemakkelijk te verwijderen.

Online je bestelling plaatsen? Zo geregeld!

Bezoek Stickerparadijs voor de meest complete collectie afbeeldingen en stickers. Je kunt altijd zelf een lettertype, grootte, kleur en naam opgeven. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan kun je direct bestellen en afrekenen, je zult de sticker dan binnen 48 uur thuis ontvangen!

Bezoek snel de website: Naamstickers bestellen