Boekhouden in de cloud met twinfield

Cloud boekhoudprogramma van Twinfield.nl  heeft dezelfde functies van de normale boekhoudkundige software die je op de computer zou installeren, maar de toepassing en de gegevens worden opgeslagen in een afgelegen externe server en kan worden geraadpleegd via internet op elk punt van de tijd vanaf elke locatie. Er zijn veel bedrijven die verhuizen van de normale boekhoudkundige naar de cloud. Het verbeteren van het vermogen van jouw organisatie om financiële informatie en inzicht te kunnen delen is cruciaal om flexibiliteit en concurrentievermogen te vergroten in de markt. Cloud boekhoudprogramma’s zijn het antwoord. Want ze bieden voordelen voor de gehele organisatie, in het bijzonder de grote bedrijven. Zulke bedrijven zoeken een applicatie die alles omvattend is.

Door over te schakelen naar de cloud, kunnen bedrijven gemakkelijk hun zakelijke applicaties draaien op één platform. Met behulp van een registratiesysteem kan jouw bedrijf werken als een team, voor een grotere consistentie en efficiëntie. Door de cloud oplossing heeft iedereen met de juiste rechten toegang tot de applicatie en kan er makkelijk ingekeken worden en rapportages uitgedraaid worden.

 

De voordelen van Cloud Accounting

  • Real time informatie: De gegevens in de cloud boekhoudprogramma’s worden op dat moment real time ingevoerd en bijgewerkt. Ook is het toegankelijk voor meerdere gebruikers op meerdere locaties.
  • Besparing op bronnen: Lokale server / harde schijf is niet nodig omdat de data back-up wordt beheerd door de provider dus je bespaart op de computer apparatuur en IT-kosten en IT personeel.
  • Geen Investeringen: De kosten van cloud boekhoud software wordt maandelijks betaald en zijn er dus geen andere investeringen nodig.
  • Besparingen in onderhoud van de software en upgrade kosten: De kosten voor software-upgrades en het onderhoud wordt verzorgd door de software providers.
  • Toegang tot het gebruik van meerdere apparaten: De gegevens kunnen worden geraadpleegd via laptops, smartphones en tablets. Dit is handig voor gebruikers die veel reizen.