Blijf op de hoogte van de laatste acties

Kijkt u normaal gesproken elke week de folders door die op uw deurmat vallen? Dit kunt u tegenwoordig ook via uw smartphone of tablet doen via de website van Folder.nl. Hier kunt u de folder bekijken van de winkel waar u naar op zoek bent. Zo hoeft u niet meer te wachten totdat u de folders thuis ontvangt.

Folders

Op de website van Folder.nl vindt u een overzicht van de meest recente folders van de grote winkels die door heel Nederland verspreid zitten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht om de laatste aanbiedingen bij de Action te bekijken. Maar ook voor de folders van winkels zoals V&D en de Kijkshop kunt u terecht op de website. Uiteraard vindt u hier ook de folders van de bekende supermarkten. Deze zijn altijd handig om raad te plegen voordat u boodschappen gaat doen.

Direct folders bekijken

Bent u overtuigd en wilt u bijvoorbeeld graag de folder van Marskramer bekijken? Surf dan vandaag nog naar de website. Hier kunt u direct de folders bekijken van allerlei nationaal bekende winkelketens. U kunt er ook een app van downloaden. Dankzij Folder.nl hoeft u nooit meer een aanbieding te missen en bent u er altijd op tijd bij!