Belgische poorten service van ROMASS

ROMASS: De Belgische poorten service

Zijn uw poorten defect of wilt u uw poorten laten onderhouden? Dan bent u opzoek naar de Belgische poorten service van ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten. Onze techniekers beschikken over de juiste kennis om alle types poorten te maken en te onderhouden. Daarnaast worden de techniekers van ROMASS jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen.

Wat doet de Belgische poorten service?

De poorten service van ROMASS hersteld en onderhoud alle types en merken poorten. U kunt onze poorten service inschakelen wanneer uw een defecte poort heeft. Een van de meest voorkomende storingen aan een poort zijn: poort gaat niet meer open of dicht, de staalkabel is gebroken, de veer is gebroken of de handzender werkt niet meer. Wanneer u een van deze storingen heeft of een andere storing, komt een technieker van onze poorten service bij u langs om de storing te herstellen. Onze techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen van een poort. Dankzij onze ruime voorraad wordt bij 95% van de storingen deze direct ter plaatse opgelost.

Naast het herstellen van poorten kunt u ook terecht bij onze Belgische poorten service voor het onderhouden van uw poorten. Door uw poorten preventief te laten onderhouden blijven uw poorten in top conditie. De kans op eventuele storingen wordt verkleind. Tevens zorgt onderhoud ervoor dat de levensduur van uw poorten wordt verlengd. Tijdens een onderhoudsbeurt gaat een van onze techniekers de onderdelen van uw poorten controleren en indien nodig vervangen.

Hoe kan ik de poorten service inschakelen?

Wilt u de poorten service inschakelen van ROMASS? Dit kan snel en eenvoudig via de website. Op de website vindt u een aanmeldingsformulier voor onze service. Door de verschillende stappen in het formulier te volgen meldt u uw aanvraag aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch uw aanvraag doorgeven? Dat is geen probleem. U kunt ons bereiken op: 078-484996.

Voor meer informatie over onze poorten service kunt u terecht op onze website.