Belangrijke Do & Don’t voor de Verenigde Staten

De prijzen van vliegtickets naar de Verenigde Staten zijn vergeleken met tientallen jaren terug veel betaalbaarder geworden. Veel Nederlanders overwegen nu de stap naar de Verenigde Staten door te boeken bij een reisaanbieder zoals 333travel en Djoser. De Verenigde Staten is een westers land, maar verschilt toch op sommige gebieden van een Europees land. Vandaag bespreken we de belangrijkste do & don’t voor toeristen in de Verenigde Staten.

 

Probeer NIET te veel te zien en te doen

De Verenigde Staten zijn groter dan Europa, dus het belangrijkste advies dat ik buitenlandse reizigers naar de Verenigde Staten kan geven, is: probeer niet te veel te zien en te doen. Veel buitenlandse bezoekers van de Verenigde Staten proberen New York, Washington DC, Miami en Los Angeles allemaal in één reis te zien. Dat soort reizen kan een reiziger erg moe maken. De beste manier om de Verenigde Staten te zien, is door je te richten op een regio en dieper te reizen. Veel first-time reizigers kiezen ervoor om een reisroute te maken met bestemmingen aan de oostkust zoals New York City en Washington DC, terwijl anderen zich misschien op een paar West Coast-bestemmingen willen concentreren, zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.

 

Geef WEL fooi voor goede service

Fooien zijn gebruikelijk in de Verenigde Staten en fooien maar een groot deel uit van de slarissen van sommige servicemedewerkers, met name serveersters in restaurants waarvan het gemiddelde loon kan variëren van $2,13 per uur tot $7,25 pr uur, afhankelijk van de richtlijnen van de staat. Het is onbeleefd om een restaurant te verlaten zonder een fooi te geven. Je kunt een fooi geven tussen de tien en twintig procent.

 

Fooien worden normaal door te betalen bepaalt, maar sommige restaurants of resorts in de VS bevatten automatisch een fooi (in rekening gebracht door achttien procent extra op de factuur) zodra ze uw buitenlandse accent horen.