bedrijfsdeuren keuren

Door je bedrijfsdeuren te laten keuren verminder je de kans op storingen bij de bedrijfsdeuren. Wanneer je je bedrijfsdeuren laat keuren kan er vaak al geconstateerd worden of er problemen zijn met je bedrijfsdeuren en worden deze dan verholpen. Bij ROMASS Business bent u aan het juiste adres om je bedrijfsdeuren te laten keuren en verminder je hierdoor.

Bedrijfsdeuren keuren

Door je bedrijfsdeuren regelmatig te laten keuren zorg je er voor dat je bedrijfsprocessen gewaarborgd blijven. ROMASS Business doet dit voor alle types en merken bedrijfsdeuren, keuren ze jaarlijks duizenden bedrijfsdeuren, zijn wij al meer dan 20 jaar vakspecialist in het keuren van bedrijfsdeuren en werken we volgens de wettelijke richtlijnen. Voor het keuren van je bedrijfsdeuren biedt ROMASS Business verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande keuringsbezoeken altijd worden afgestemd op de wensen van je bedrijf. Afhankelijk van de leeftijd, de huidige conditie, gebruiksomgeving en de gebruiksintensiteit van je bedrijfsdeuren kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor alle types en merken bedrijfsdeuren.

Wettelijke regelgeving

Volgens de normering NEN-EN 14341 + A2 dienen alle bedrijfsdeuren hieraan te voldoen. In deze norm staat onder andere geschreven dat alle overheaddeuren minimaal één keer per jaar professioneel gekeurd dienen te worden. Daarnaast is er ook de ARBO wetgeving 3.13, hierbij zal de Arbeidsinspectie bij een controle alle bedrijfsdeuren controleren op de functionaliteiten en op een geldige keuring. Verder is er ook nog de CE-markering. Hier dienen ook alle bedrijfsdeuren aan te voldoen. De CE-markering geeft aan dat de bedrijfsdeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door gecertificeerde professionals.

Waarom ROMASS Business?

ROMASS Business is al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types bedrijfsdeuren en docksystemen. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. Daarnaast beschikt ROMASS Business over een uitgebreide voorraad van reserve onderdelen van alle merken. Dankzij onze reserve onderdelen kunnen onze monteurs tijdens een keuring versleten of kapotte onderdelen direct ter plaatse vervangen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo snel mogelijk besteld. Zodra we het onderdeel binnen hebben, sturen we een monteur om het onderdeel te plaatsen.

Voor meer informatie over bedrijfsdeuren keuren kan je terecht op onze website.